Arcchio LED downlight Eliar rond wit CCT zwenkbaar – Lampen24

De Arcchio LED downlight Eliar rond wit CCT zwenkbaar is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

31.90

SKU: 35680576bee3 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio LED downlight Eliar rond wit CCT zwenkbaar bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio LED downlight Eliar rond wit CCT zwenkbaar van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Eliar ronde LED downlight met draaibare kop De Eliar LED downlight is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar moderne verlichting met energiebesparend licht. Met zijn geïntegreerde LED-lichtbron en beschermingsgraad IP65 is hij ideaal voor gebruik in de woonkamer, hal, studeerkamer/kantoor of zelfs buiten. Dankzij het draaibare ontwerp kan het licht individueel worden gericht om de kamer perfect te verlichten. Een dimmer is niet inbegrepen, maar Eliar kan worden gedimd door hem te combineren met een externe dimmer. De LED downlight is een stijlvolle en praktische accessoire voor elke kamer – Kan 20° worden gedraaid. Bestel de Arcchio LED downlight Eliar rond wit CCT zwenkbaar nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio LED downlight Eliar rond wit CCT zwenkbaar – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart