LEDS-C4 Mist badkamer wandlamp 1-lamp zwart – Lampen24

De LEDS-C4 Mist badkamer wandlamp 1-lamp zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LEDS-C4 is snel bij u thuis bezorgd.

107.79

SKU: 01449a4e4491 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LEDS-C4 Mist badkamer wandlamp 1-lamp zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LEDS-C4 Mist badkamer wandlamp 1-lamp zwart van  LEDS-C4 is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Moderne wandlamp Mist in minimalistisch design Dankzij het minimalistische design en de neutrale kleurstelling is de Mist wandlamp ideaal voor het verlichten van spiegels in badkamers met een moderne inrichting. Hij werkt met een E14 gloeilamp (zie accessoires) en zorgt met zijn bolvormige opaalglazen kap voor een niet-verblindende lichtsfeer. Dankzij de beschermingsgraad IP44 is de armatuur beschermd tegen opspattend water.. Bestel de LEDS-C4 Mist badkamer wandlamp 1-lamp zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LEDS-C4 Mist badkamer wandlamp 1-lamp zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart