KICHLER LED wandlamp Cora voor das badkamer, 4-lamps – Lampen24

De KICHLER LED wandlamp Cora voor das badkamer, 4-lamps is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk KICHLER is snel bij u thuis bezorgd.

509.90

SKU: 46e14ae8f268 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de KICHLER LED wandlamp Cora voor das badkamer, 4-lamps bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De KICHLER LED wandlamp Cora voor das badkamer, 4-lamps van  KICHLER is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Moderne LED-wandlamp Cora met gegroefde glazen lampenkap De moderne LED-wandlamp Cora ziet er dankzij de vier lichtbronnen en de glazen kappen uiterst vriendelijk uit. Deze energiezuinige wandlamp, die ook ideaal is voor vochtige ruimtes, is bijzonder geschikt voor het verlichten van een grote badkamerspiegel. Elke lampenkap van wit gesatineerd glas valt op door het speciale groefdesign, dat zich pas bij nader inzien openbaart. De chromen look geeft de lamp Cora een bijzondere, sprankelende glans en zorgt voor veel elegantie in de badkamer. Als alternatief kan deze lamp ook worden gebruikt in een romantisch ingerichte kleedkamer of in een make-up hoek voor een aantrekkelijke verlichting. Dankzij het uitgekiende design mist dit energie-efficiënte LED-licht de glamour van het oude Hollywood niet.. Bestel de KICHLER LED wandlamp Cora voor das badkamer, 4-lamps nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: KICHLER LED wandlamp Cora voor das badkamer, 4-lamps – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart