ORION LED badkamer plafondlamp Argo met vier lampjes – Lampen24

De ORION LED badkamer plafondlamp Argo met vier lampjes is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Orion is snel bij u thuis bezorgd.

294.90

SKU: 2c40de134655 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de ORION LED badkamer plafondlamp Argo met vier lampjes bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De ORION LED badkamer plafondlamp Argo met vier lampjes van  Orion is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ideaal voor de badkamer en de spa: LED plafondlamp Argo met 4 lampjes Bij de LED plafondlamp Argo steken er van een gemeenschappelijke basis uit vier langwerpige afzonderlijke lampen in alle richtingen, zodat een breed verstrooide, homogene kamerverlichting ontstaat. Argo is daarnaast uitgerust met de nodige bescherming tegen spatwater (IP44), de eerste vereiste voor het gebruik van lichtbronnen in badkamers en andere vochtige ruimtes. Het ingebouwde AC-LED-bord met hoog voltage straalt in de zeer comfortabele lichtkleur warmwit en creëert een sfeervolle kamersfeer. Er is geen LED driver nodig.. Bestel de ORION LED badkamer plafondlamp Argo met vier lampjes nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: ORION LED badkamer plafondlamp Argo met vier lampjes – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart