Lampenkappen
Een lamp kunt u nu makkelijk een andere look geven door een nieuwe lampenkap. Een lampenkap hoeft namelijk niet duur te zijn en is zeker goedkoper dan een complete nieuwe lamp kopen. Bekijk nu bij goedkope lampen de nieuwste trends op het gebied van lampenkappen en vergelijk de diverse mogelijkheden eenvoudig online. De diverse lampenkappen zijn veelal geschikt voor diverse staande lampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen. U kunt een of meerdere van deze lampen eenvoudig en goedkoop van een nieuwe look voorzien. Een lampenkap vervangen is namelijk vaak veel goedkoper dan een complete lamp. Daarmee kunt u uw complete interieur ineen keer van een andere look and feel voorzien. Bekijk de beschikbare lampenkappen eenvoudig online of ontwerp zelf een lampenkap op maat.

Filter

Resultaat 1–12 van de 212 resultaten wordt getoond

Lampenkappen online bestellen

Bestel nu een nieuwe lampenkap voor uw lamp eenvoudig online. Hiermee kan je een bestaande wandlamp, tafellamp of zelfs een hanglamp simpel hergebruiken voor een lage prijs. Tegenwoordig heb je namelijk vele honderden mooie trendy lampenkappen heel aantrekkelijk geprijsd. Of je nu op zoek bent naar een simpele egaal gekleurde lampenkap of juist een trendy design wilt. Wat de een mooi vind, vind een ander weer stoer/hip en modern. Lekker je eigen stijl creëren is zo lekker simpel, en vooral ook lekker goedkoop. Als je er over een jaar op uitgekeken bent heb je zo weer een nieuwe lampenkap besteld en klaar. Met de vele goedkope lampenkappen met verschillende diameters heeft u een ruime keuze. Bekijk het ruime aanbod aan lampenkappen nu eenvoudig online via onze website en bestel rechtstreeks bij de aanbieder voor de scherpste prijs!

Design Lampenkappen

Naast een ruim aanbod aan budget lampenkappen en vele goedkope modellen hebben wij ook echt hippe design kappen online staan. Deze hippe design lampenkappen zijn wel een stukje duurder, maar daarmee haal je wel iets in huis. Als je je huis en/of kantoor van wat meer pit wilt voorzien en met de tijd mee wilt gaan is dit misschien wel wat voor jou. Met soms wat extreme prints haal je wel een echte eye catcher in huis. Met de exclusieve prints en soms ook verrassende vormen van de lampenkap zelf kunt u de mooiste lampen samenstellen.

Het maakt eigenlijk niet uit van welk merk de lamp oorspronkelijk was. Je moet natuurlijk wel even goed kijken welk type bevestiging aanwezig is op je huidige lampenkap en welke je wilt gaan bestellen. Over het algemeen zijn de systemen om een kap op vast te maken gelukkig identiek en hierdoor heb je veel opties. Philips, Lucide, Osram, Steinel, Lucande of welk ander topmerk ook. Zodra je een lamp met een lampenkap hebt kan je deze vervangen voor een nieuwe design kap.

Zelf een lampenkap maken

Ondanks dat wij jou een ruim aanbod aanbieden kan het voorkomen dat de lampenkap van jou keuze er niet bij staat. Omdat wij dagelijks nieuwe producten op onze website inladen kan het zomaar zo zijn dat er een nieuwe lampenkap morgen of volgende week bij komt die wel bij jou past. Wil je hier echter niet op wachten dan kan je ook nog altijd je eigen lampenkap ontwerpen en laten maken. Hierover lees je binnenkort meer op onze website!

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart