Grondspots

Grondspots zijn een veelzijdige verlichtingsoptie die een gerichte en functionele verlichting bieden. Ze kunnen worden gebruikt om objecten te accentueren of om gebieden te verlichten. Wij hebben een heel divers aanbod van verschillende grondspots, bekijk het aanbod hieronder.

Filter

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Verschillende soorten grondspots

Er zijn verschillende soorten grondspots op de markt, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Hier zijn enkele van de meest populaire soorten:

  • Inbouwgrondspots: Inbouwgrondspots worden in de grond ingebouwd en bieden gerichte verlichting. Ze zijn een populaire optie voor paden, opritten en tuinen omdat ze niet opvallen en het landschap verfraaien.
  • Opbouwgrondspots: Opbouwgrondspots zijn zichtbaar en steken boven de grond uit. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en zijn een goede optie voor het verlichten van objecten zoals bomen of kunstwerken.
  • LED-grondspots: LED-grondspots gebruiken energiezuinige LED-verlichting en zijn daarom een duurzame optie. Ze zijn ook vaak dimbaar, wat betekent dat je het lichtniveau kunt aanpassen aan je behoeften.
  • Buitengrondspots: Buitengrondspots zijn speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis en zijn vaak waterdicht en bestand tegen extreme temperaturen. Ze zijn een populaire optie voor het verlichten van tuinen, opritten en paden.
  • Bewegingsgevoelige grondspots: Bewegingsgevoelige grondspots schakelen automatisch aan als ze beweging detecteren en zijn daarom een goede optie voor het verhogen van de veiligheid. Ze zijn ook handig voor het verlichten van donkere gebieden, zoals paden of opritten.
Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart