Spots

U vind onze vele spots voor in de woonkamer hier online. Vind jou ideale spot voor bij de bank, televisie, eetkamer of wat dacht je van onze inbouwspots voor in de keuken die je kan dimmen voor sfeer of juist wat lichter omdat je gaat koken. Met vele honderden spots zit er vast wel eentje voor jou tussen. Maak nu ook handig gebruik van ons filter aan de rechterkant om sneller jou resultaat te vinden!

Filter

Resultaat 1–12 van de 196 resultaten wordt getoond

Een goedkope spot vinden is vaak niet zo moeilijk aangezien ze overal wel te vinden zijn. Echter spots vinden die net wat meer design en kwaliteit hebben is weer iets anders. Wij hebben zoals u van ons gewend bent een ruime hoeveelheid spots verzameld van de bekendste aanbieders van lampen. Een goedkope spot is namelijk niet altijd de goedkoopste in aanschaf, maar het is ook belangrijk om naar de duurzaamheid en het energie verbruik van een spot te kijken.

Goedkope spots

Spot verlichting is een van de meest gebruikte verlichtingen in huis. Dit komt mede doordat spots al vanaf 5,- te koop zijn in de bouwmarkt om de hoek, maar ook omdat een spot uitstekende verlichting is om iets in het huis mooi uit te laten komen. Een spot die op de juiste plek gemonteerd word en afgesteld is kan voor prachtige sfeer verlichting zorgen, of juist iets eruit laten springen aan de muur zoals bijvoorbeeld een schilderij of foto. Hieronder vind u vele type spots terug, van spots aan het plafond t/m spotjes voor in de keuken. Ook Spots voor buiten kunt u bij goedkope lampen terugvinden natuurlijk, bekijk hiervoor onze buitenverlichting categorie.

De gewone spots welke op een rail zijn gemonteerd of aan een vierkante/ronde plaat vastzitten vind je gedeeltelijk terug bij onze opbouwspots. De meeste van deze spots vind je echter terug bij de diverse plafondlampen.

Spots voor in de woonkamer

In het verleden werden Spots in de woonkamer gebannen. Dit omdat de spots vroeger vooral wit licht waren, wat als koel en ongezellig gezien word. Dit is tegenwoordig allang niet meer het geval, want een spot kan je in vele soorten en maten krijgen met verschillende kleursterktes. Sterker nog je kan de diverse GU10 spots nu ook in RGB kleuren krijgen. Dit i.c.m. een Smart systeem van bijvoorbeeld Philips Hue, Klik aan, klik uit of wat voor Smart home systeem dan ook is het super. Lekker je eigen gezellige sfeer creëren bij een avondje film, gezellig bezoek of wat dan ook.

Je vind onze vele spots voor in de woonkamer hier online. Vind jou ideale spot voor bij de bank, televisie, eetkamer of wat dacht je van onze inbouwspots voor in de keuken die je kan dimmen voor sfeer of juist wat lichter omdat je gaat koken. Met vele honderden spots zit er vast wel eentje voor jou tussen. Maak nu ook handig gebruik van ons filter aan de rechterkant om sneller jou resultaat te vinden! Een spot combineren met mooie plafondverlichting en vloerlampen zorgen ervoor dat u uw woonkamer kunt voorzien van mooie verlichting.

Spots zijn goedkoop

Als u goedkope verlichting in huis wilt hebben dan zijn de spots zeker een goede oplossing. Een spotje kan je namelijk al heel goedkoop aanschaffen. Dit betekend niet dat de duurdere spots hierdoor eigenlijk weggegooid geld zijn, want de diverse duurdere spots zijn vaak net wat completer. Denk aan meer designs, ander materiaal en meer opties zoals bijvoorbeeld stelbare inbouwspots, dimfunctie of smart functionaliteit. Ook deze duurdere spots vind je bij ons terug voor een scherpe prijs.

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart