Plafondlampen Bamboe

De Bamboe lampen zijn weer helemaal trendy geworden. Mooie ontwerpen, duurzaam materiaal en lekker scherpe prijzen zorgen ervoor dat dit een van de meest verkochte lamp is van dit moment. De plafondlampen van bamboe doen hier dan ook vrolijk in mee. Wij hebben inmiddels vele verschillende plafondlampen bamboe op onze website beschikbaar staan. Bekijk nu eenvoudig het aanbod aan diverse bamboe plafondlampen hier bij ons online.

De Brilliant Woodrow Vloerlamp - Ã 45 cm - Bruin in de kleur Bruin is nu goed geprijsd bij Fonq en met een tijdelijke korting van profiteert u nu extra.
Oorspronkelijke prijs was: €119.95.Huidige prijs is: €72.99.
De Brilliant Woodrow Plafondlamp - Ã 50 cm in de kleur Zwart is nu goed geprijsd bij Fonq en met een tijdelijke korting van profiteert u nu extra.
Oorspronkelijke prijs was: €129.95.Huidige prijs is: €84.99.
De Woood Moza Hanglamp - Zwart in de kleur Zwart is nu goed geprijsd bij Fonq en met een tijdelijke korting van profiteert u nu extra.
Oorspronkelijke prijs was: €299.00.Huidige prijs is: €249.99.
De Lucide TANSELLE Tafellamp 1xE14 - Multicolor in de kleur Multicolor is nu goed geprijsd bij Fonq en met een tijdelijke korting van profiteert u nu extra.
39.95
De GOOD&MOJO Plafonniere Java - Bamboe - 22x12x13cm in de kleur Bruin is nu goed geprijsd bij Fonq en met een tijdelijke korting van profiteert u nu extra.
Oorspronkelijke prijs was: €119.00.Huidige prijs is: €81.99.
De GOOD&MOJO Vloerlamp Bhutan - Bamboe|Zwart - 20x20x145cm in de kleur Bruin is nu goed geprijsd bij Fonq en met een tijdelijke korting van profiteert u nu extra.
209.00
De GOOD&MOJO Hanglamp Ibiza - Bamboe|Zwart - 50x50x15cm in de kleur Bruin is nu goed geprijsd bij Fonq en met een tijdelijke korting van profiteert u nu extra.
Oorspronkelijke prijs was: €125.00.Huidige prijs is: €112.50.
De GOOD&MOJO Tafellamp Bhutan - Bamboe - 22x22x40cm in de kleur Bruin is nu goed geprijsd bij Fonq en met een tijdelijke korting van profiteert u nu extra.
Oorspronkelijke prijs was: €159.00.Huidige prijs is: €106.99.
De GOOD&MOJO Wandlamp Kalimantan - Bamboe|Zwart - Ã30cm in de kleur Bruin is nu goed geprijsd bij Fonq en met een tijdelijke korting van profiteert u nu extra.
Oorspronkelijke prijs was: €79.00.Huidige prijs is: €74.99.
De GOOD&MOJO Wandlamp Java - Bamboe Zwart - Ã12cm in de kleur Zwart is nu goed geprijsd bij Fonq en met een tijdelijke korting van profiteert u nu extra.
Oorspronkelijke prijs was: €99.00.Huidige prijs is: €69.99.
De GOOD&MOJO Wandlamp Bhutan - Bamboe|Zwart - Ã25cm in de kleur Bruin is nu goed geprijsd bij Fonq en met een tijdelijke korting van profiteert u nu extra.
Oorspronkelijke prijs was: €139.00.Huidige prijs is: €125.10.
De GOOD&MOJO Bali Plafonnière - S in de kleur Bruin is nu goed geprijsd bij Fonq en met een tijdelijke korting van profiteert u nu extra.
Oorspronkelijke prijs was: €122.00.Huidige prijs is: €105.00.

Plafondlamp bamboe kopen

Er zijn diverse soorten en maten plafondlampen van bamboe te koop en onze collectie is daar nog steeds groeiende in. Lampen van het materiaal bamboe zijn namelijk helemaal hot aan het worden. Er zitten namelijk veel voordelen aan dit materiaal. Het is namelijk een duurzaam materiaal, goedkoop materiaal en ook nog eens beter voor het klimaat als je deze vergelijkt met diverse andere materialen. Wat wij misschien nog wel het belangrijkst vinden is dat het ook nog eens mooi in je huis staat. Lampen zorgen qua licht voor de sfeer in huis, maar de sfeer in huis wordt ook bepaald door hoe een lamp eruit ziet natuurlijk. De diverse plafondlampen van bamboe geven je interieur echt een unieke uitstraling. Veel plafondlampen welke gemaakt zijn van dit materiaal zijn gemaakt in een open structuur waardoor de lichtval echt een unieke sfeer geeft.

De prijs van een bamboe lamp is daarbij lekker scherp te noemen. Hier houden we natuurlijk van bij goedkope lampen want u wilt natuurlijk niet teveel betalen. Doordat wij de diverse plafondlampen goedkoop kunnen aanbieden van de diverse aanbieders houd u eventueel weer meer geld over voor een leuke wandlamp van bamboe of een staande lamp.

Een plafondlamp ophangen

Zomaar wat trucjes om een plafondlamp op te hangen op een rijtje gezet. Het belangrijkste wat je nodig hebt qua gereedschap is:

 • een goede (accu)boormachine
 • passende bitjes
 • spanningsschroevendraaier
 • trap op goede hoogte
 • Een beetje kennis van hoe elektra werkt zodat je jezelf niet onder spanning gaat zetten.

Voor de rest kan je o.a. bovenstaande instructievideo bekijken over hoe je een plafondlamp kunt ophangen. Hierbij maakt het niet uit van welk materiaal een plafondlamp gemaakt is, het komt in de basis op hetzelfde neer.

Is Bamboe goed materiaal?

Kort antwoord is ja. Wij zouden een bamboe lamp natuurlijk niet promoten als dit troep zou zijn. Ten opzichte van een lamp welke gemaakt is van hout wint bamboe het wat ons betreft op bijna alles. De plant bamboe is namelijk en sterke plant welke snel groeit, hierdoor is het materiaal goed beschikbaar en ook goedkoper dan hout. Daarbij is het een sterk materiaal en flexibel waardoor je eenvoudig mooie lampontwerpen kunt maken. Volgens sommige websites is het daarbij ook een materiaal welke in een CO2 neutraal proces groeit en hierdoor uitstekend geschikt is om het klimaat minder tot niet te belasten. Kortom er zitten best wel wat voordelen aan het gebruik van bamboe ook in lampen.

Mensen vragen ook

 • Hoe bevestig je een plafonnière?
 • Hoe sluit je een plafondlamp aan?
 • Hoe lamp ophangen zonder boren?
 • Welke schroeven voor plafondlamp?
 • Hoe draden aansluiten lamp?
 • Hoe lamp ophangen aan centraaldoos?
 • Hoe hang je een hanglamp op?

Twijfel je nu nog of je een bamboe lamp moet gaan kopen? Bekijk ons aanbod nu eenvoudig online en bestel de lamp(en) naar keuze. Het voordeel is dat u dan thuis kunt bekijken of deze lamp nu echt wat voor u is.

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart