KICHLER LED badkamer wandlamp Cora 3 lampjes – Lampen24

De KICHLER LED badkamer wandlamp Cora 3 lampjes is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk KICHLER is snel bij u thuis bezorgd.

369.90

SKU: 452797fd628f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de KICHLER LED badkamer wandlamp Cora 3 lampjes bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De KICHLER LED badkamer wandlamp Cora 3 lampjes van  KICHLER is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED wandlamp Cora met 3 lampjes in een chroomglanzende look voor badkamers De LED wandlamp Cora met drie lampjes kan in de badkamer voor een flinke portie glamour zorgen. De energiebesparende lamp zorgt heel gemakkelijk voor evenwicht tussen een dromerig speelse en een rechtlijnig, eerder modern ontwerp. Tot slot zetten de glanzende chromen look en de gegroefde glazen lampenkappen in het wit de LED lamp perfect in scène. De in de badkamer onvermijdelijke vochtigheid trotseert de lamp probleemloos. De wandlamp Cora kan zo in het bijzonder boven een weelderige badkamerspiegel een echte blikvanger aan de wand worden. Daar lijken de drie vlammen van de lamp dankzij de gebogen, filigrane ophanging uit chroom bijna in de lucht te zweven, wat tegelijkertijd bijdraagt tot het aantrekkelijke lampenontwerp.. Bestel de KICHLER LED badkamer wandlamp Cora 3 lampjes nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: KICHLER LED badkamer wandlamp Cora 3 lampjes – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart