KICHLER LED badkamer wandlamp Jasper, 2-lamps – Lampen24

De KICHLER LED badkamer wandlamp Jasper, 2-lamps is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk KICHLER is snel bij u thuis bezorgd.

166.90

SKU: bec27fbfb27c Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de KICHLER LED badkamer wandlamp Jasper, 2-lamps bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De KICHLER LED badkamer wandlamp Jasper, 2-lamps van  KICHLER is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Elegant uitziende 2-lamps LED-wandlamp Jasper voor de badkamer De elegante wandlamp Jasper kan zo worden gemonteerd dat de twee vlammen naar boven of naar beneden wijzen. De energiezuinige LED-wandlamp geeft de eigenaar dus veel ontwerpvrijheid. Mits de opaalglazen verlichtingselementen naar beneden wijzen, kan de lamp prachtig als accentverlichting boven een spiegel in de badkamer worden gemonteerd. Daar zorgt het voor een elegante blikvanger aan de muur. Zowel de bolvormige opaalglazen verlichtingselementen als het chromen frame van deze lamp zien er absoluut tijdloos uit en passen zich daardoor zonder problemen aan diverse moderne woonvormen aan. Met deze lamp kan het gevoel voor een mooi design van het interieur prachtig worden bewezen!. Bestel de KICHLER LED badkamer wandlamp Jasper, 2-lamps nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: KICHLER LED badkamer wandlamp Jasper, 2-lamps – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart