FEISS Plafondlamp Malibu voor badkamers – Lampen24

De FEISS Plafondlamp Malibu voor badkamers is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk FEISS is snel bij u thuis bezorgd.

229.90

SKU: 902abd8804b9 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de FEISS Plafondlamp Malibu voor badkamers bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De FEISS Plafondlamp Malibu voor badkamers van  FEISS is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Wandlamp Malibu – elegante lamp voor badkamers Met de plafondlamp Malibu, die met beschermingsgraad IP44 tegen spatwater dat langs alle kanten binnentreedt is beschermd, kan badkamers en andere ruimtes, waarbij het om een verhoogde vochtigheid gaat , met een stijlvolle basisverlichting worden uitgerust. De lampenkap bestaat uit geëtst opaalglas en wordt door een met hoogglans gepolijste, verchroomde plafondhouder ingesloten. Malibu, een plafondlamp, die stijl en functie op zijn best verenigd.. Bestel de FEISS Plafondlamp Malibu voor badkamers nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: FEISS Plafondlamp Malibu voor badkamers – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart