KICHLER LED wandlamp Cora voor de badkamer met 2 lampjes – Lampen24

De KICHLER LED wandlamp Cora voor de badkamer met 2 lampjes is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk KICHLER is snel bij u thuis bezorgd.

259.90

SKU: 73f5c76f0400 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de KICHLER LED wandlamp Cora voor de badkamer met 2 lampjes bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De KICHLER LED wandlamp Cora voor de badkamer met 2 lampjes van  KICHLER is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Chroom en glas voor badkamers – de LED wandlamp Cora met 2 lampjes Met haar twee lampjes zorgt de LED wandlamp Cora uit chroom en koel wit glas in de badkamer voor een uitgesproken stijlvol woonaccent. Boven de badkamerspiegel aangebracht, kan de energiebesparende LED lamp haar volledig lichteffect dankzij de twee lampenkappen ontvouwen. De gegroefde lampenkappen zijn één van de waardige details, die de kijker mogelijk op het tweede gezicht in het oog zal springen. Een duidelijk uitlijning wordt bij dit lampenontwerp bovendien met elegante golven gecombineerd. Zo oogt de LED wandlamp Cora inderdaad absoluut modern, maar hoeft het geen een speels designelement te missen. De stijlvolle algemene indruk zet zich ook in de glanzende chromen afwerking van de lamp verder. Ondanks het geraffineerde uiterlijk is deze lamp een energiebesparende wandlamp, die te danken is aan het gebruik van aangenaam heldere LED-technologie. De noodzakelijke geschiktheid voor vochtige ruimtes kan deze lamp natuurlijk voorleggen.. Bestel de KICHLER LED wandlamp Cora voor de badkamer met 2 lampjes nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: KICHLER LED wandlamp Cora voor de badkamer met 2 lampjes – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart