FEISS Hanglamp Payne voor de badkamer – Lampen24

De FEISS Hanglamp Payne voor de badkamer is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk FEISS is snel bij u thuis bezorgd.

259.90

SKU: 6083c0b96649 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de FEISS Hanglamp Payne voor de badkamer bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De FEISS Hanglamp Payne voor de badkamer van  FEISS is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Payne LED-pendelarmatuur: met IP44 geschikt voor badkamers en andere vochtige locaties De Payne LED hanglamp met de geëtste opaal glazen kap is aan alle zijden voorzien van een bescherming tegen spatwater en kan dus gebruikt worden in ruimtes waar het nat wordt. Stijlvol is het een nieuwe interpretatie van de elegante Tudor-stijl met zijn gedraaide metalen elementen met gepolijste verchroomde afwerking. In de levering is inbegrepen: 1 x 3,5 W LED met G9-voet.. Bestel de FEISS Hanglamp Payne voor de badkamer nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: FEISS Hanglamp Payne voor de badkamer – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart