LEDS-C4 Mist badkamer-wandlamp 2-lamps zwart – Lampen24

De LEDS-C4 Mist badkamer-wandlamp 2-lamps zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LEDS-C4 is snel bij u thuis bezorgd.

154.94

SKU: 847c6bc90316 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LEDS-C4 Mist badkamer-wandlamp 2-lamps zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LEDS-C4 Mist badkamer-wandlamp 2-lamps zwart van  LEDS-C4 is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Variabele Badkamer Wandlamp Mist Modern, tijdloos en stijlvol is het ontwerp van de wandlamp Mist, die bijzondere accenten in elke badkamer plaatst. Het bestaat uit een minimalistisch armatuurframe en twee daaraan bevestigde kappen, die 300° in positie kunnen worden gedraaid als de stemming u brengt. De bolvormige glazen kappen zorgen voor een niet-verblindende verlichting, waardoor de armatuur ideaal is voor gebruik naast of boven een spiegel.. Bestel de LEDS-C4 Mist badkamer-wandlamp 2-lamps zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LEDS-C4 Mist badkamer-wandlamp 2-lamps zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart