KICHLER LED badkamer wandlamp Jasper, 3-lamps – Lampen24

De KICHLER LED badkamer wandlamp Jasper, 3-lamps is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk KICHLER is snel bij u thuis bezorgd.

159.90

SKU: a3106382ac25 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de KICHLER LED badkamer wandlamp Jasper, 3-lamps bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De KICHLER LED badkamer wandlamp Jasper, 3-lamps van  KICHLER is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

3-vlamige wandlamp voor de badkamer Jasper met LED-technologie De Jasper LED-wandlamp verlicht prachtig een indrukwekkende spiegel in de badkamer. Dankzij de IP44-beschermingsgraad is de wandlamp ideaal voor de badkamer, die de neiging heeft om vochtig te zijn. Daar kan de 3-vlamige lamp naar boven of beneden worden gemonteerd om een individueel woonontwerp te creëren. De mix van gepolijste chroomlook en stijlvol opaalglas geeft de spaarlamp zijn bijzondere charme. De ophanging van de drie verlichtingselementen zorgt voor een aantrekkelijke rechte lijn met zijn visuele verschijning en staat zo in spannend contrast met de afgeronde verlichtingselementen in bolvormgeving. Met behulp van dit sieraad kan een modern inrichtingsconcept ook in de badkamer prachtig worden gerealiseerd.. Bestel de KICHLER LED badkamer wandlamp Jasper, 3-lamps nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: KICHLER LED badkamer wandlamp Jasper, 3-lamps – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart