FEISS LED wandlamp Payne voor in de badkamer – Lampen24

De FEISS LED wandlamp Payne voor in de badkamer is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk FEISS is snel bij u thuis bezorgd.

229.90

SKU: 5825aad701e8 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de FEISS LED wandlamp Payne voor in de badkamer bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De FEISS LED wandlamp Payne voor in de badkamer van  FEISS is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Voor de badkamer: wandlamp Payne met één lampje Bij de ontwerp van de badkamer wandlamp Payne viel de ontwerptechnische onmiskenbare Tudor-stijl Pate op, maar hier echter in een eenvoudige, moderne vorm. De buisvormige lampenkap uit geëtst opaalglas geeft naar alle kanten licht af, waardoor Payne ook als tweezijdige lichtbron aan de wand naast de spiegel geschikt is. Deze mooie wandlamp rondt veel badkamerinterieurs stijlvol af.. Bestel de FEISS LED wandlamp Payne voor in de badkamer nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: FEISS LED wandlamp Payne voor in de badkamer – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart