FEISS Concord LED wandlamp voor de badkamer, 5-lamps – Lampen24

De FEISS Concord LED wandlamp voor de badkamer, 5-lamps is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk FEISS is snel bij u thuis bezorgd.

409.90

SKU: d9e9eb29ab75 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de FEISS Concord LED wandlamp voor de badkamer, 5-lamps bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De FEISS Concord LED wandlamp voor de badkamer, 5-lamps van  FEISS is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Klassiek ontworpen Concord wandlamp voor de badkamer, 4-lamps De 4-lamps badkamer wandlamp Concord in klassiek ontwerp is voorzien van hoekige, geëtste glazen, licht afgeschuind aan de randen, de glanzend verchroomde wandhouder bekoort met een zwaan-halsvormige arm. Met IP44-beschermingsgraad, d.w.z. stof- en spatwaterbescherming, is deze esthetische wandlamp ideaal voor spiegelverlichting in badkamers en andere wellnesskamers. Concord is uitgerust met vier G9-fittingen, vier LED lampen met bijbehorende lampvoeten zijn inbegrepen.. Bestel de FEISS Concord LED wandlamp voor de badkamer, 5-lamps nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: FEISS Concord LED wandlamp voor de badkamer, 5-lamps – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart