Arcchio LED downlight Jyra, zwart, 4.000K – Lampen24

De Arcchio LED downlight Jyra, zwart, 4.000K is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

48.90

SKU: 761157798fb7 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio LED downlight Jyra, zwart, 4.000K bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio LED downlight Jyra, zwart, 4.000K van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zwarte LED downlight Jyra van gegoten aluminium De LED downlight Jyra in een rond, zwart design is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne en energiezuinige verlichtingsoplossing. Met een beschermingsgraad van IP65 is deze downlight perfect voor zowel binnen als buiten. De geïntegreerde LED-lichtbron zorgt voor energiebesparende verlichting. De downlight is draaibaar en kan dus individueel worden aangepast om de kamer optimaal te verlichten. Een dimmer is niet inbegrepen, maar Jyra kan worden gedimd met een fase afsnijdimmer (niet inbegrepen).. Bestel de Arcchio LED downlight Jyra, zwart, 4.000K nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio LED downlight Jyra, zwart, 4.000K – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart