FARO BARCELONA Inbouwlamp Hyde, 2-lamps IP44 in wit – Lampen24

De FARO BARCELONA Inbouwlamp Hyde, 2-lamps IP44 in wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk FARO BARCELONA is snel bij u thuis bezorgd.

39.08

SKU: 49a1ce93ddac Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de FARO BARCELONA Inbouwlamp Hyde, 2-lamps IP44 in wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De FARO BARCELONA Inbouwlamp Hyde, 2-lamps IP44 in wit van  FARO BARCELONA is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Tweelamps inbouwarmatuur Hyde met IP44 bescherming De moderne inbouwarmatuur is voorzien van een esthetisch aluminium frame. De twee GU10 lampen, die niet bij de levering zijn inbegrepen, zijn in het armatuurhuis bevestigd en stralen naar beneden. Zo is een uitstekende verlichting van een bepaald gebied in de kamer gemakkelijk haalbaar. Dankzij de beschermingsklasse IP44 is Hyde perfect voor de badkamer, maar kan ook worden gebruikt in gangen of keukens. Bestel de FARO BARCELONA Inbouwlamp Hyde, 2-lamps IP44 in wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: FARO BARCELONA Inbouwlamp Hyde, 2-lamps IP44 in wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart