Arcchio LED downlight Jyra, wit, 3.000K – Lampen24

De Arcchio LED downlight Jyra, wit, 3.000K is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

48.90

SKU: 7fa48277698c Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio LED downlight Jyra, wit, 3.000K bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio LED downlight Jyra, wit, 3.000K van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Moderne LED downlight Jyra – perfect voor binnen of buiten De LED downlight Jyra met zijn ronde design en witte kleur is de perfecte keuze voor elke moderne kamer. Met een lichttemperatuur van 3.000K zorgt hij voor een aangename en energiezuinige verlichting. De geïntegreerde LED lichtbron is niet alleen energiebesparend, maar gaat ook bijzonder lang mee. De downlight is ideaal voor de woonkamer, studeerkamer of hal. De beschermingsgraad IP65 garandeert ook een veilig gebruik binnen en buiten. Jyra kan worden gedimd met een fase afsnijdimmer (niet inbegrepen).. Bestel de Arcchio LED downlight Jyra, wit, 3.000K nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio LED downlight Jyra, wit, 3.000K – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart