Lucide Plafondlamp Carlyn badkamer 2-lamps zwart – Lampen24

De Lucide Plafondlamp Carlyn badkamer 2-lamps zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Lucide is snel bij u thuis bezorgd.

124.90

SKU: 32162edb277d Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lucide Plafondlamp Carlyn badkamer 2-lamps zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lucide Plafondlamp Carlyn badkamer 2-lamps zwart van  Lucide is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

2-lamps plafondlamp Carlyn voor de badkamer De plafondlamp Carlyn met IP54 is goed voorbereid voor gebruik in de badkamer. Het heeft twee naast elkaar gemonteerde lichtbronnen die in tegengestelde richtingen wijzen. De behuizing is gemaakt van drukgegoten aluminium. Door het open frame komt het licht aan alle zijden naar buiten en zorgt voor een optimale algemene verlichting. Om de decoratieve factor te verhogen, wordt het gebruik van filament-lampen aanbevolen, omdat de lichtbronnen van deze plafondlamp volledig zichtbaar zijn.. Bestel de Lucide Plafondlamp Carlyn badkamer 2-lamps zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lucide Plafondlamp Carlyn badkamer 2-lamps zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart