Nieuwe collectie online voor het najaar

Jaja de zomer lijkt nu toch echt voorbij te zijn, ook al zijn de temperaturen overdag eigenlijk nog heerlijk te noemen. ‘s Avonds koelt het nu wel wat sneller af en de zon gaat ook steeds eerder onder. Tijd dus om de verlichting weer eens na te lopen. De trend voor het najaar 2016 is grotendeels hetzelfde als vorig jaar, met een paar subtiele verschillen. Langzamerhand zien we toch wel een duidelijke verschuiving van het landelijke naar meer robuustheid. De laatste jaren is de industrielamp aardig in opkomst geweest, en deze trend zet toch door. Modern en strak mag nu ook weer, en dat zie je duidelijk in de diverse lampen collecties terugkomen. Kortom weer veel nieuwe lampen!

Industrielamp en meer

Een aantal jaar geleden is de industrielamp voor in huis geïntroduceerd en inmiddels al niet meer weg te denken. Volgens sommige moet je voor een industrielamp toch wel het huis hebben, maar als we zo de woontrends voor het najaar 2016 nagaan dan is dit niet waar. Vele woonwinkels, binnenhuis architecten en styliste zetten namelijk vol in op de industrielamp. Zowel voor grote huiskamers als de kleine studio’s worden met een paar subtiele accessoires zoals een lamp anders ingericht. Met hun robuuste look en inmiddels in vele soorten maten en kleuren is de industrielamp, de lamp van 2016!!

industrielamp2Zachte kleuren

Nu de herfst langzaam gaat beginnen is het toch weer tijd voor de donkere maanden. Vaak zie je daarom in de najaar collecties vele donkere tinten terugkomen als een bruin en zwart, maar dit jaar is het kleurpallet voor het najaar toch redelijk zacht te noemen. De tinten die dit jaar populair zijn, zijn toch wel de zacht blauwe tinten en de groen/blauwe tinten. Wit is daar in tegen helemaal uit de mode aan het raken, zelfs de muren zijn niet meer veilig. Waar iedereen in het verleden zijn muren mooi wit geverfd had en met accessoires de aankleding deed, is de trend voor het najaar toch vele kleuren op de muren. Juist met de accessoires word er rust gecreëerd in de woonkamers.

Kortom de najaarscollectie is gedeeltelijk verrassend, maar ook veelal een voort borduursel op de algehele trend van 2016. Heb je net een nieuw huis of ga je lekker je huis verbouwen naar een nieuwe look and feel? Bekijk dan nu de nieuwste collecties industrielampen, wandlampen en lampenkappen online op www.goedkopelampen.nl

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart