Tuinlampen collectie 2017

Authentage Landelijke Vitrine 60 Tuinlamp Authentage VIT101P60Het word alweer zomer dus dat betekend over het algemeen lekker weer om in de tuin te gaan zitten. Genieten van het zonnetje en lekker ‘s avonds in de tuin eten. Alleen is uw tuin nog wel een beetje toonbaar? Niet alleen qua begroeiing, maar ook qua inrichting en sfeer? Misschien word het eens tijd voor een ander tuin ontwerp, of bepaalde elementen veranderen in uw tuin? Met de nieuwe tuinlampen collectie van de diverse webshops kunt u in ieder geval weer even vooruit. Er zijn namelijk weer talloze nieuwe ontwerpen voor buitenlampen, lantaarn lampen en solar lampen op de markt gekomen waar u uit kunt kiezen. Het mooie van dit jaar is dat de LED lamp nu niet meer weg te denken is, en als u een ander type verlichting in uw tuin zou willen dan moet u goed gaan zoeken.

De tuinlampen van 2017

Zoals gezegd is dit jaar praktisch elke lamp die verkocht word voorzien van LED verlichting. Niet alleen omdat er bijna niets anders meer te verkrijgen is, maar ook omdat het gewoon betaalbaar is geworden. Als u nog oudere buitenverlichting heeft is het dan ook raadzaam om eens te kijken wat voor type lamp hierin zit. De LED lampjes zelf zijn namelijk zeer betaalbaar tot gewoon goedkoop geworden en als u meerdere lampen in de tuin heeft voor sfeer dan haalt u deze investering misschien binnen het jaar al terug.

Modern en landelijk is dit jaar het tover woord voor een nieuwe inrichting van de tuin. Moderne verlichting is al jaren een te algemene term aan het worden, en met moderne lampen word allang niet meer de Jan de Bouvrie stijl bedoeld. Voor 2017 blijven de tuinlampen grotendeels in de stijl landelijk hangen met wat industriële trekjes. Denk hierbij aan het gebruik van bepaalde type staal en de wat hoekige vormgeving. Naast de landelijke stijl word er verder veel op sfeer verlichting ingestoken, dit zijn de wat meer onzichtbare lampjes. Denk hierbij aan grondspots en bepaalde wandlampen welke totaal niet opvallen overdag, echter ‘s avonds voorzien ze je tuin van sfeervolle verlichting. Tevens door de komst van de LED lampen zijn er ook steeds meer solar lampjes verkrijgbaar die het best wel aardig doen. Het voordeel van een solar lamp is natuurlijk dat u geen stroomvoorziening hoeft te maken, en deze verbruikt helemaal niets op uw energierekening door de ingebouwde zonnecellen.

Tuin inrichting aanpassen

Als u verder geen grote verbouw plannen voor uw tuin heeft kan het nog steeds wel zin hebben om eens naar uw lichtplan voor in de tuin te kijken. Niet alleen het terras en de schuur is namelijk belangrijk om van goede verlichting te voorzien. Zeker als u in uw tuin mooie elementen heeft staan als bepaalde planten, schilderijen of andere kunstwerken dan kan het voor de sfeer ‘s avonds toch best wel leuk zijn om deze met bepaalde tuinlampen te verlichten.

Bekijk hier het complete tuinlampen en buitenverlichting assortiment op Goedkopelampen.nl

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart