Lampenwebshop ook in België actief

Sinds een paar jaar zijn we met de website goedkopelampen.nl actief in Nederland. Natuurlijk is deze website vanuit heel de wereld toegankelijk, maar we hebben ervoor gekozen om een soort gelijk concept in België op te starten. Met verlichtingswinkel.be willen we een soortgelijke vergelijkingswebsite voor lampen opzetten. Het design is anders en op dit moment zijn de aanbieders ook iets anders. We doen natuurlijk nog steeds zaken met de grootste verlichtingswinkels en fabrikanten op het gebied van verlichting, maar toch willen we het hier net wat anders gaan doen.

De lampen

Op het gebied van verlichting zal hier natuurlijk ook een uitgebreid assortiment online komen. Denk hierbij aan de plafondlampen, hanglampen, buitenverlichting, de LED lamp en ga zo maar door. Alleen waar we bij goedkopelampen ervoor kiezen om een zo’n groot mogelijk assortiment aan te bieden, willen we het in België iets anders gaan doen. Denk hierbij aan duurzame verlichting, een actieve blog en vele woontips om uw huis zo leuk mogelijk aan te kleden. Dit concept gaan we ook op deze website verder doorvoeren, maar voor de echte vergelijking moet u nog steeds hier zijn. Binnenkort verwachten we nog zo’n 10.000 lampen toe te voegen aan onze vergelijker.

Duurzame verlichting

Door de komst van LED verlichting is duurzame verlichting natuurlijk enorm in opkomst. Je ziet het meteen in je verbruikskosten dat een LED lamp een must is. De terugverdientijd ten opzichte van de traditionele gloeilamp is schrikbarend kort. Een gemiddelde gloeilamp van 40 Watt vervangen voor een LED lamp van 4 Watt zorgt ervoor dat u nu al binnen een jaar de kosten van een LED lamp heeft terugverdiend. Zeker als het gaat om lampen die veel aan staan. Daarna is het gewoon pure winst (of juist minder verlies).  Als u dus nog gloeilampen in huis heeft dan is het zaak om deze zo snel mogelijk te vervangen.

Bekijk hier ons complete LED lampen aanbod op Goedkopelampen.nl

Actueel nieuws over de Woontrends 2018

Bent u op zoek naar de nieuwste woontrends? Wilt u uw huidige verlichting vervangen voor een hippe nieuwe lamp? Kom dan ook eens kijken op www.verlichtingswinkel.be voor meer informatie. Of vergelijk natuurlijk de leukste, mooiste en goedkoopste lampen in onze lampenvergelijker!

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart