Montage ring Sving z. lichtbron ijzer geborsteld – Lampen24

De Montage ring Sving z. lichtbron ijzer geborsteld is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Pferdekaemper is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: a2a890b40762 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Montage ring Sving z. lichtbron ijzer geborsteld bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Montage ring Sving z. lichtbron ijzer geborsteld van  Pferdekaemper is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Sving montagering met veerbelaste lamphouder De Sving inbouwring is gemaakt van metaal en kan ook in betonnen plafonds worden geïnstalleerd. De zwenkbaarheid van de armatuur maakt een efficiënte en heldere verlichting van de woonruimte mogelijk. Het product is de verzonken ring. De bijpassende gloeilamp is niet inbegrepen en moet apart worden aangeschaft. – Eenvoudige vervangingstechniek – zonder borgring – kan 30° gedraaid worden – geschikt voor GU5.3 lichtbron (niet bij de levering inbegrepen). Bestel de Montage ring Sving z. lichtbron ijzer geborsteld nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Montage ring Sving z. lichtbron ijzer geborsteld – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart