HerzBlut Amos booglamp, frame eiken natuur – Lampen24

De HerzBlut Amos booglamp, frame eiken natuur is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk HerzBlut is snel bij u thuis bezorgd.

1,849.90

SKU: 8990ee2565d9 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de HerzBlut Amos booglamp, frame eiken natuur bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De HerzBlut Amos booglamp, frame eiken natuur van  HerzBlut is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

In hoogte verstelbare booglamp Amos, gemaakt van hout en katoen De booglamp Amos is een elegante verschijning in de woonkamer en zorgt voor sfeervolle lichtmomenten. De houten lampvoet is met de hand gemaakt en heeft een lichte boogvorm. Deze loopt omhoog door een metalen staaf, waaraan ook de lampenkap is bevestigd. De hoogte kan naar wens worden ingesteld door middel van vergrendelingsschroeven, waardoor verlichting naar behoefte mogelijk is. Het samenspel van de houten lampvoet met de metalen boog en de witte katoenen kap creëert een bijzonder harmonieus totaalbeeld. De witte kap creëert in ingeschakelde toestand een bijzonder behaaglijke lichtsfeer. De booglamp Amos werd vervaardigd in het mooie Sauerland, waar ook het hoofdkantoor van de fabrikant HerzBlut is gevestigd. Alle lampen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout.. Bestel de HerzBlut Amos booglamp, frame eiken natuur nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: HerzBlut Amos booglamp, frame eiken natuur – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart