Eco-Light Overschilderbare inbouwspot Ghost uit gips – Lampen24

De Eco-Light Overschilderbare inbouwspot Ghost uit gips is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Eco-Light is snel bij u thuis bezorgd.

15.90

SKU: 1700a92c01b8 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Eco-Light Overschilderbare inbouwspot Ghost uit gips bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Eco-Light Overschilderbare inbouwspot Ghost uit gips van  Eco-Light is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ghost – vierkante inbouwspot uit gips – overschilderbaar Doordat het lichaam van de inbouwspot Ghost uit gips bestaat, kan het probleemloos worden overschilderd, zodat de inbouwlamp volledig en vlak in het plafond worden geïntegreerd en alleen de plafonduitsparing en de lamp zichtbaar zijn. In een hoek van 45° wordt het licht van de lamp uitgestraald. Naar keuze kan er een GU10-halogeenlamp max. 35 W of een vergelijkbare LED lamp met fitting GU10 worden geplaatst.. Bestel de Eco-Light Overschilderbare inbouwspot Ghost uit gips nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Eco-Light Overschilderbare inbouwspot Ghost uit gips – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart