Arcchio Taneja inbouwlamp, 1-lamp, zwart – Lampen24

De Arcchio Taneja inbouwlamp, 1-lamp, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

49.90

SKU: 886774a9332d Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Taneja inbouwlamp, 1-lamp, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Taneja inbouwlamp, 1-lamp, zwart van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zandzwarte inbouwarmatuur Taneja in hoekig design van staal Taneja overtuigt door zijn elegante uiterlijk en eenvoudige installatie. Het is gemaakt van zandzwart staal en het armatuurlichaam heeft een hoekige vorm. In het midden bevindt zich een fitting, die in twee verschillende richtingen kan worden gekanteld en voorzien is van GU10 gloeilampen. Dankzij de praktische WAGO snelkoppelingsklem is de installatie van de lamp zeer eenvoudig, omdat deze een hoogwaardige en schroefloze installatie garandeert en over een duurzaam, veilig en zonder gereedschap werkend veermechanisme beschikt. De inbouwarmatuur Taneja is geschikt voor privé-doeleinden, maar vindt ook een perfecte plaats in bedrijfspanden. Indien nodig kan hij worden gecombineerd met andere armaturen uit zijn serie om een samenhangend totaalbeeld te creëren.. Bestel de Arcchio Taneja inbouwlamp, 1-lamp, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Taneja inbouwlamp, 1-lamp, zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart