Arcchio LED downlight Zarik, zwart, 4.000K – Lampen24

De Arcchio LED downlight Zarik, zwart, 4.000K is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

31.90

SKU: 8332ce587902 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio LED downlight Zarik, zwart, 4.000K bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio LED downlight Zarik, zwart, 4.000K van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Moderne LED lamp Zarik van gegoten aluminium – universeel wit lichtkleur Dankzij deze aantrekkelijke lamp hoeft niemand ‘s nachts in het donker te zitten. Dankzij de dimfunctie kun je de lichtsterkte individueel aanpassen met een externe dimmer (niet inbegrepen). Dankzij het aantrekkelijke ontwerp sluit de lamp perfect aan bij je persoonlijke interieurconcept en is het ook een mooi decoratief element als hij uit staat. Kies met deze lamp voor de uitstekende merkkwaliteit van Arcchio. Ongeacht de kamer waarin ze wordt geïntegreerd, zal de zwarte Lamp een persoonlijk tintje geven aan elke leefruimte. Hij is ideaal voor verlichting op maat, is een geweldig decoratief element en voegt extra flair toe aan je kamer. Deze lamp vult je smaakvol gecoördineerde vier muren perfect aan – draaibare kop (30°). Bestel de Arcchio LED downlight Zarik, zwart, 4.000K nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio LED downlight Zarik, zwart, 4.000K – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart