Lindby LED badkamer plafondlamp Marija met vier lichtbr. – Lampen24

De Lindby LED badkamer plafondlamp Marija met vier lichtbr. is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

189.90

SKU: 8ad7fa5a76fc Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby LED badkamer plafondlamp Marija met vier lichtbr. bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby LED badkamer plafondlamp Marija met vier lichtbr. van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Marija – LED badkamer plafondlamp met vier acryl frames Glanzend chroom kenmerkt de rechthoekige plafondbevestiging van deze badkamer plafondlamp, die met LED’s uitgerust is. Zo ontstaat een spiegelend effect, dat niet alleen modern overkomt, maar in de badkamer ook een aanpassing met betrekking op de chroom armaturen veroorzaakt, die zich aan wasbakken of in de reikwijdte van baden en douches bevinden. De vier acryl versieringen zijn in de vorm van een kader gehouden en de stroombesparende LED’s daarachter lichten helder in de kamer op.. Bestel de Lindby LED badkamer plafondlamp Marija met vier lichtbr. nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby LED badkamer plafondlamp Marija met vier lichtbr. – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart