KICHLER LED badkamer wandlamp Jasper, 4-lamps – Lampen24

De KICHLER LED badkamer wandlamp Jasper, 4-lamps is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk KICHLER is snel bij u thuis bezorgd.

239.90

SKU: fd3f7f2a1c74 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de KICHLER LED badkamer wandlamp Jasper, 4-lamps bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De KICHLER LED badkamer wandlamp Jasper, 4-lamps van  KICHLER is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED wandlamp met opaalglas Jasper met beschermingsgraad IP44 voor de badkamer De LED lamp van opaalglas Jasper kan zeer energiezuinig worden bediend. De beschermingsgraad IP44 zorgt ervoor dat de moderne wandlamp ook in de badkamer zonder problemen kan worden gebruikt. Deze energiezuinige wandlamp verlicht zelfs een grote spiegel vakkundig. Het bijzonder kenmerk aan de Jasper lamp is dat de lichtelementen bij de montage zowel naar beneden als naar boven aan de muur kunnen worden gemonteerd. Zo ontstaan er nog meer ontwerpvrijheden voor een individuele en even modern woondesign. Chroom en opaalglas harmoniëren perfect met elkaar in de tijdloos mooie Jasper wandlamp en zorgen zo voor een harmonieus totaalconcept.. Bestel de KICHLER LED badkamer wandlamp Jasper, 4-lamps nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: KICHLER LED badkamer wandlamp Jasper, 4-lamps – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart