Paulmann Nova Plus LED-spot rond wit – Lampen24

De Paulmann Nova Plus LED-spot rond wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

44.90

SKU: 4a5750041880 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Nova Plus LED-spot rond wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Nova Plus LED-spot rond wit van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde, dimbare LED-spot Nova Plus voor doelgericht licht Nova Plus is een ronde LED inbouwspot, waarvan het vast ingebouwde LED-licht doelgericht kan worden ingesteld, omdat hij 30 graden zwenkbaar is. Het warm witte licht van de LED wordt onder een hoek van 120 graden in de ruimte uitgestraald en creëert een warme verlichtingssfeer die niet alleen in woon- en werkruimtes kan worden gebruikt. Dankzij de IP65-bescherming is de LED-spot ook zeer geschikt voor badkamers en wellness-bereiken. Het eenvoudige design past in vele interieurstijlen. De helderheid van de Nova Plus kan worden gewijzigd met een externe fase afsnijdimmer.. Bestel de Paulmann Nova Plus LED-spot rond wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Nova Plus LED-spot rond wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart