Paulmann Nova mini inbouwspot set per 3 IP44 wit – Lampen24

De Paulmann Nova mini inbouwspot set per 3 IP44 wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

54.90

SKU: d6f6bd84b1d4 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Nova mini inbouwspot set per 3 IP44 wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Nova mini inbouwspot set per 3 IP44 wit van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Kleine LED-inbouwspot Nova mini in een set van 3 De kleine, starre, lichtgevende Nova mini-inbouwspots kunnen dankzij hun kleine diameter in een breed scala van toepassingen worden gebruikt. Ze worden vooral gebruikt in gangen, serres of boven balies en in balkonbekledingen. De warm witte Nova mini’s in een set van drie zijn zeer terughoudend in ontwerp en onafhankelijk van stijl. Bovendien zijn de LED’s bijzonder vlak, uitwisselbaar en kunnen ze zonder beperking in aantal met elkaar worden verbonden, wat een breed scala aan mogelijkheden voor de gebruiker opent. De inbouwspots hebben een IP44-beschermingsgraad tegen spatwater en kunnen daarom ook in badkamers worden gebruikt.. Bestel de Paulmann Nova mini inbouwspot set per 3 IP44 wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Nova mini inbouwspot set per 3 IP44 wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart