HINKLEY Rechtlijning vormgegeven badkamer wandlamp Lanza – Lampen24

De HINKLEY Rechtlijning vormgegeven badkamer wandlamp Lanza is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk HINKLEY is snel bij u thuis bezorgd.

209.90

SKU: 1d8905bf386f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de HINKLEY Rechtlijning vormgegeven badkamer wandlamp Lanza bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De HINKLEY Rechtlijning vormgegeven badkamer wandlamp Lanza van  HINKLEY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Lanza wandlamp voor de badkamer in elegant design De rechte lijnen die door het ontwerp van de Lanza wandlamp worden uitgestraald, hebben niet alleen een elegant, modern effect in privékamers, maar bijvoorbeeld ook in de badkamer van een hotelkamer. Met de verchroomde wandhouder en het witte glas kan Lanza ook in kleur worden gecombineerd met talrijke inrichtingsvarianten. Uitgerust met beschermingsklasse IP44 (spatwaterdicht) en daardoor geschikt voor gebruik in zones 1 en 2 in badkamers en andere ruimten waar vocht aanwezig is.. Bestel de HINKLEY Rechtlijning vormgegeven badkamer wandlamp Lanza nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: HINKLEY Rechtlijning vormgegeven badkamer wandlamp Lanza – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart