Paulmann LED-wandinbouwlamp Edge, chroom mat – Lampen24

De Paulmann LED-wandinbouwlamp Edge, chroom mat is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

21.90

SKU: 5884a47974a2 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann LED-wandinbouwlamp Edge, chroom mat bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann LED-wandinbouwlamp Edge, chroom mat van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Paulmann LED-wandinbouwlamp Edge, in chroom mat Deze wandinbouwlamp van roestvrij polycarbonaat en afgewerkt in mat chroom is een decoratief hoogtepunt. Het moderne ontwerp ondersteunt stijlvolle, moderne interieurs en zet elke wand in scène. Edge is echter als noodverlichting ook geschikt in gangen en trappenhuizen . De vast ingebouwde LED’s geven hun licht af in de ruimte en overtuigen met hun energie-efficiëntie en duurzaamheid. De lamp is geschikt voor montage in standaard inbouwdozen met een diameter van 6 cm.. Bestel de Paulmann LED-wandinbouwlamp Edge, chroom mat nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann LED-wandinbouwlamp Edge, chroom mat – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart