Paulmann LED paneel Areo 4.000K hoekig 11,8 cm wit – Lampen24

De Paulmann LED paneel Areo 4.000K hoekig 11,8 cm wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

31.00

SKU: 0c3f53ded246 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann LED paneel Areo 4.000K hoekig 11,8 cm wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann LED paneel Areo 4.000K hoekig 11,8 cm wit van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Areo VariFit LED-inbouwpaneel in vierkante vorm met universele witte lichtkleur Het vierkante Areo VariFit LED-paneel voor plafondinbouw kan dankzij het witte, smalle frame in elke ruimte en bij elke inrichting worden geïntegreerd en zorgt voor een gelijkmatige verlichting in de lichtkleur universeel wit, waardoor het ideaal is voor alle werkruimten en kamers waar een eerder koel licht gewenst is. De geïnstalleerde LED’s stralen hun licht door de diffuser over het gehele oppervlak. Of het nu gaat om bestaande inbouwopeningen of een nieuwe installatie – dankzij verstelbare klemveren aan de achterkant past het paneel in verschillende inbouwopeningen. Het paneel kan worden gebruikt als plafond- of wandinbouwarmatuur. Het LED-paneel is zelfs zonder aarzeling geschikt voor gebruik in vochtige ruimten, aangezien het beschikt over IP44 spatwaterbescherming. De combinatie van meerdere armaturen van de serie in dezelfde of verschillende afmetingen heeft ook een zeer decoratief effect om de basisverlichting van grote ruimten te verzekeren.. Bestel de Paulmann LED paneel Areo 4.000K hoekig 11,8 cm wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann LED paneel Areo 4.000K hoekig 11,8 cm wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart