Paulmann LED paneel Aero 3.000K rond chroom 17,5cm – Lampen24

De Paulmann LED paneel Aero 3.000K rond chroom 17,5cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

43.95

SKU: 9314a5f4c848 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann LED paneel Aero 3.000K rond chroom 17,5cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann LED paneel Aero 3.000K rond chroom 17,5cm van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Rond, warm wit LED-paneel Areo voor installatie met een chique frame Het Areo LED-inbouwpaneel combineert verschillende voordelen: het biedt helder en warm wit licht op een klein omlijst gebied. Het elegante frame rondt de armatuur af en door het vlakke design verdwijnt deze bijna in het montagevlak. Dankzij de hoogwaardige LED-technologie en de matte diffusor ziet het licht er gelijkmatig uit en wordt het gelijkmatig verdeeld. Of het nu gaat om inbouwarmaturen die door Areo worden vervangen of om een inbouwarmatuur, door de traploos instelbare klemveren aan de achterzijde van de armatuur past de inbouwarmatuur in veel bestaande inbouwopeningen vanaf 5 cm diameter. Door de beschermingsklasse IP44 is het paneel ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens etc. Areo kan ook worden gebruikt als plafond- of wandarmatuur en kan dankzij het elegante, moderne design in bijna alle woon- en kantoorruimtes worden gebruikt.. Bestel de Paulmann LED paneel Aero 3.000K rond chroom 17,5cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann LED paneel Aero 3.000K rond chroom 17,5cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart