Paulmann Bluetooth Boss afstandsbediening – Lampen24

De Paulmann Bluetooth Boss afstandsbediening is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

38.95

SKU: e215aad17f9b Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Bluetooth Boss afstandsbediening bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Bluetooth Boss afstandsbediening van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Bluetooth afstandsbediening voor de eenvoudige bediening van Boss Smart Home producten Wie de Smart Home lichtbediening niet via de tablet of smartphone wit doen, kan met de bluetooth afstandbediening comfortabel alle lampen in de Smart Home Serie dimmen en schakelen op een afstand tot maximaal 25 meter. Er worden AAA batterijen in geplaatst. De batterijen worden niet meegeleverd, ze kunnen afzonderlijke via de accessoires worden gekocht.. Bestel de Paulmann Bluetooth Boss afstandsbediening nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Bluetooth Boss afstandsbediening – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart