MEGAMAN Rico – Led plafond-inbouwspot 9 W wit – Lampen24

De MEGAMAN Rico – Led plafond-inbouwspot 9 W wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Megaman is snel bij u thuis bezorgd.

43.52

SKU: 88577a65cd9f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de MEGAMAN Rico – Led plafond-inbouwspot 9 W wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De MEGAMAN Rico – Led plafond-inbouwspot 9 W wit van  Megaman is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Warmwit stralende Led plafond-inbouwspot Rico In privé-woonruimtes – dankzij de IP44 beschermingsgraad zelfs in de badkamer – of ook in winkels geeft de led plafond-inbouwspot Rico zeer aangename, warmwitte verlichting en geeft kleuren zeer briljant en natuurlijk weer, omdat het een RA95 kleurweergave-index heeft. De spot kan tot 30° draaien, zodat het licht optimaal kan worden gericht. Door het hybride uiterlijk ziet het eruit als een halogeenspot, maar vereist in vergelijking slechts een fractie van de energie. Door de standaard grootte van de boorgaten met een diameter van 6,8 cm past hij bijvoorbeeld in bestaande boorgaten, zodat het kan zonder problemen worden gebruikt als vervanging voor halogeenlampen. Voor het aansluiten van de inbouwspot op 230V is een transformator vereist dat apart moet worden besteld.. Bestel de MEGAMAN Rico – Led plafond-inbouwspot 9 W wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: MEGAMAN Rico – Led plafond-inbouwspot 9 W wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart