MEGAMAN Led-inbouwlamp Rico 6,5 W geb. staal – Lampen24

De MEGAMAN Led-inbouwlamp Rico 6,5 W geb. staal is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Megaman is snel bij u thuis bezorgd.

31.90

SKU: d2063ff0511c Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de MEGAMAN Led-inbouwlamp Rico 6,5 W geb. staal bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De MEGAMAN Led-inbouwlamp Rico 6,5 W geb. staal van  Megaman is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde led-inbouwlamp met geringe inbouwdiepte De led-inbouwlamp Rico is slechts 3 cm diep en past door zijn 6,8 cm diameter in standaard voorgeboorde gaten, waardoor het vervangen van een bestaande inbouwspot mogelijk is. Door zijn hybride uiterlijk ziet de spot eruit als een halogeenlamp. De inbouwspot van drukgegoten aluminium is tot 30° zwenkbaar en straalt warmwit licht met 2.800 K uit, wat indruk maakt door een zeer goede kleurweergave-index van RA95, omdat alle kleuren briljant en natuurlijk worden weergegeven. Voor het aansluiten van de inbouwspot is een led-aandrijving nodig die u bij de toebehoren kunt vinden.. Bestel de MEGAMAN Led-inbouwlamp Rico 6,5 W geb. staal nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: MEGAMAN Led-inbouwlamp Rico 6,5 W geb. staal – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart