FEISS Klassiek ontworpen badkamer wandlamp Perry – Lampen24

De FEISS Klassiek ontworpen badkamer wandlamp Perry is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk FEISS is snel bij u thuis bezorgd.

129.90

SKU: 3e5ca2acd1b9 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de FEISS Klassiek ontworpen badkamer wandlamp Perry bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De FEISS Klassiek ontworpen badkamer wandlamp Perry van  FEISS is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Badkamer wandlamp Perry in een klassiek ontwerp Voor deze wandlamp met één lampje naar boven uitstralende verlichting vindt u zeker de juiste plaats. Perry kan zonder nadenken in de badkamer, bijv. voor de verlichting van spiegels, worden gebruikt omdat ze dankzij de beschermingsgraad IP44 tegen spatwater is beschermd. Haar klassiek ontwerp met de witte, van een zachte uitlijning voorziene glazen lampenkap en de klassiek gestijlde wandhouder harmonieert met talloze badkamerontwerpen zowel in private gebieden alsook in de hotelsector.. Bestel de FEISS Klassiek ontworpen badkamer wandlamp Perry nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: FEISS Klassiek ontworpen badkamer wandlamp Perry – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart