Inbouwlamp FR 78-LED 3 per set warmwit – Lampen24

De Inbouwlamp FR 78-LED 3 per set warmwit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Hera is snel bij u thuis bezorgd.

129.90

SKU: 04dd150905cf Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Inbouwlamp FR 78-LED 3 per set warmwit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Inbouwlamp FR 78-LED 3 per set warmwit van  Hera is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Eenvoudig, elegant, tijdloos: de FR 78-LED-inbouwarmatuur in een set van 3 stuks. Deze drie attributen beschrijven dit inbouwarmatuur perfect. Het eenvoudige design in combinatie met een hoogwaardige afwerking resulteert in een moderne en tijdloze armatuur die op vele gebieden kan worden gebruikt. Uitstraling en materiaal van de inbouwarmatuur De basisvorm van de drie lampen is een cirkel. In het midden van elk licht zit een witte kap, die voor de LED is gemonteerd. Rondom deze cirkel in het midden zit de roestvrijstalen ring van kunststof. De LED-technologie van de armatuur De LED’s werken zeer efficiënt en stralen een warm wit licht uit. De geringe warmteontwikkeling en de IP44-bescherming tegen spatwater en stof maken ook het gebruik in badkamers mogelijk.. Bestel de Inbouwlamp FR 78-LED 3 per set warmwit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Inbouwlamp FR 78-LED 3 per set warmwit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart