Serien Lighting serien.lighting Cavity Recessed L, alu glanzend – Lampen24

De Serien Lighting serien.lighting Cavity Recessed L, alu glanzend is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Serien Lighting is snel bij u thuis bezorgd.

304.90

SKU: c6ee6572494e Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Serien Lighting serien.lighting Cavity Recessed L, alu glanzend bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Serien Lighting serien.lighting Cavity Recessed L, alu glanzend van  Serien Lighting is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Design inbouwlamp Cavity Recessed met dimbare LED’s Bij de LED plafond inbouwlamp Cavity Recessed van serien.lighting vervangt het gebogen aluminium lichaam de reflector, waarmee de inbouwlampen en downlights normaal gezien zijn uitgerust, waardoor het licht gericht wordt afgegeven. Door de uitsparing (daardoor de naam Cavity – uitholling) zitten de LED’s relatief diep in het lichaam en het licht wordt door de trompetvormige lichtuitstraling verblindingsvrij en naar beneden gericht afgegeven. Cavity Recessed is via een externe fase afsnijdimmer dimbaar. Jean-Marc da Costa en Manfred Wolf zijn niet alleen de ontwerpers van deze lamp, ze zijn ook de oprichters van serien.lighting. In 1985 kwamen de twee medestudenten samen en stichtten hun eigen verlichtingsbedrijf als industriële ontwerper, dat nu internationaal bekend is. De lampen van serien.lighting worden gekenmerkt door een heel eenvoudig, maar geraffineerd ontwerp, waarin de technologie een perfecte symbiose aangaat met het ontwerp.. Bestel de Serien Lighting serien.lighting Cavity Recessed L, alu glanzend nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Serien Lighting serien.lighting Cavity Recessed L, alu glanzend – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart