Arcchio LED downlight Lirin, zwart, 2.700K – Lampen24

De Arcchio LED downlight Lirin, zwart, 2.700K is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

33.90

SKU: 55c0b4f99421 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio LED downlight Lirin, zwart, 2.700K bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio LED downlight Lirin, zwart, 2.700K van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde Lirin LED downlight met warmwitte lichtkleur De Lirin LED downlight met zijn ronde design en zwarte afwerking is de perfecte keuze voor elke moderne kamer. Met een lichttemperatuur van 2.700K creëert hij een gezellige sfeer in de woonkamer, inspireert hij in de studeerkamer en zorgt hij voor een productieve omgeving in de gang. Dankzij de beschermingsgraad IP65 is hij ook geschikt voor buitengebruik. De geïntegreerde LED-lichtbron is energiezuinig en bespaart elektriciteitskosten. Een dimmer is niet inbegrepen, maar het is mogelijk om de lichtsterkte aan te passen met een externe dimmer. De Lirin LED downlight brengt een fascinerend licht in huis.. Bestel de Arcchio LED downlight Lirin, zwart, 2.700K nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio LED downlight Lirin, zwart, 2.700K – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart