Arcchio LED downlight Aryx, zwart, 2.700K – Lampen24

De Arcchio LED downlight Aryx, zwart, 2.700K is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

33.90

SKU: f70b6dac24d1 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio LED downlight Aryx, zwart, 2.700K bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio LED downlight Aryx, zwart, 2.700K van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Aryx – de moderne LED downlight van gegoten aluminium De Aryx LED downlight met zijn ronde design en zwarte afwerking is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne verlichtingsoplossing. Met een lichttemperatuur van 2.700K creëert hij een warme en gezellige sfeer in elke kamer, of het nu in de woonkamer, studeerkamer of hal is. Dankzij de geïntegreerde LED lichtbron is de downlight bijzonder energiebesparend en biedt hij een lange levensduur. De beschermingsgraad IP65 zorgt ervoor dat hij ook buiten kan worden gebruikt. Een dimmer is niet inbegrepen, maar hij kan worden gedimd met een externe fase afsnijdimmer.. Bestel de Arcchio LED downlight Aryx, zwart, 2.700K nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio LED downlight Aryx, zwart, 2.700K – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart