Prandina Effimera F50 vloerlamp mat wit – Lampen24

De Prandina Effimera F50 vloerlamp mat wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk Prandina is snel bij u thuis bezorgd.

2,039.90

SKU: 7028f183c42f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Prandina Effimera F50 vloerlamp mat wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Prandina Effimera F50 vloerlamp mat wit van  Prandina is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Moderne Effimera booglamp, verstelbaar en voorzien van dimmer Een imposante grootte en een brede projectie kenmerken de Effimera booglamp. De boogvormige armatuur oogt echter niet lomp en zwaar, maar licht en zelfs een beetje filigraan dankzij de speciale vormgeving met een tweedelig frame en een kap van textielmateriaal, die er in een brede uitsprong aan is bevestigd. In de woonkamer kan de lamp dankzij de brede projectie zo worden geplaatst dat het frame en de voet elkaar niet hinderen en de kap toch in de gewenste positie hangt. De moderne booglamp Effimera is een product van de Italiaanse fabrikant Prandina. Het ontwerp is afkomstig van de oprichter van het bedrijf, Sergio Prandina, die het bedrijf in 1982 oprichtte. Het bedrijf wordt gekenmerkt door zijn hoogwaardige armatuurcreaties, waarvan de kappen overwegend van mondgeblazen glas zijn gemaakt. De booglamp Effimera is hierop een uitzondering, de kap is gemaakt van stof. Prandina is een Italiaans merk voor verlichtingsdesign met een creatieve filosofie die aan enkele essentiële criteria voldoet: Eenvoud en formele nauwkeurigheid, functionaliteit en duurzame kwaliteit. De armaturen van Prandina weerspiegelen deze waarden en dragen een welomschreven en herkenbare identiteit uit die losstaat van stijlconventies, modes en kortetermijntendensen.. Bestel de Prandina Effimera F50 vloerlamp mat wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Prandina Effimera F50 vloerlamp mat wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart