Luceplan Lady Costanza D13Ea D alu/zwart, dimmer – Lampen24

De Luceplan Lady Costanza D13Ea D alu/zwart, dimmer is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk Luceplan is snel bij u thuis bezorgd.

1,076.89

SKU: 5e71f924e7f1 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Luceplan Lady Costanza D13Ea D alu/zwart, dimmer bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Luceplan Lady Costanza D13Ea D alu/zwart, dimmer van  Luceplan is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Wandlamp Lady Costanza in de vorm van een booglamp Het model Lady Costanza is allesbehalve een gewone wandlamp, het doet eerder denken aan een booglamp. Daarom is het ook bijzonder geschikt voor het verlichten van bijv. zithoeken in woonkamers, waarboven geen lichtuitgang in het plafond aanwezig is. Lady Costanza kan aan de muur worden gemonteerd en straalt dan zijn licht uit als een hanglamp van boven naar beneden op het zitgedeelte en de tafel. De Costanza-lampenreeks is de creatie van Paolo Rizzatto, die in 1986 de eerste modellen ontwierp. Het langdurige succes van de serie leidde tot de uitbreiding ervan tientallen jaren later, in 2008, met de toevoeging van verschillende modellen, waaronder Lady Costanza. De ruimteverslindende wandlamp is voorzien van een telescopische arm die in hoogte verstelbaar is tussen 215 en 248 cm. De helderheid kan in vier niveaus worden aangepast dankzij de dimmer (stang onderaan de kap).. Bestel de Luceplan Lady Costanza D13Ea D alu/zwart, dimmer nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Luceplan Lady Costanza D13Ea D alu/zwart, dimmer – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart