Lindby Boogvloerlamp Railyn met antiekwit stoffen kap – Lampen24

De Lindby Boogvloerlamp Railyn met antiekwit stoffen kap is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

89.90

SKU: eb5417cdd48a Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Boogvloerlamp Railyn met antiekwit stoffen kap bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Boogvloerlamp Railyn met antiekwit stoffen kap van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Elegante boogvormige vloerlamp Railyn met cilindrische textielen kap Railyn is een vloerlamp in boogvorm die heel goed gebruikt kan worden in de woonkamer, waar ze ‘s avonds voor een mooie accentverlichting zorgt. Door zijn gebogen vorm is Railyn zeer geschikt voor gebruik in de onmiddellijke nabijheid van banken, want zelfs als er door de bank geen ruimte is voor de voet, bereikt het licht door dit ontwerp toch de juiste plaats. Tegelijkertijd is de kap van textiel cilindrisch en antiek wit en komt het licht warm en gezellig over, zoals men zich in de woonruimte zou wensen. Met haar totale uitstraling oogt de booglamp altijd stijlvol en belichaamt zij een tijdloze schoonheid. Er kunnen E27 lampen naar keuze worden gebruikt, en vooral de energiebesparende LED lampen worden aanbevolen.. Bestel de Lindby Boogvloerlamp Railyn met antiekwit stoffen kap nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Boogvloerlamp Railyn met antiekwit stoffen kap – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart