Steinhauer Babylon – LED plafondlamp voor badkamer 23 cm – Lampen24

De Steinhauer Babylon – LED plafondlamp voor badkamer 23 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Steinhauer is snel bij u thuis bezorgd.

62.90

SKU: b4cdebbaa1e9 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Steinhauer Babylon – LED plafondlamp voor badkamer 23 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Steinhauer Babylon – LED plafondlamp voor badkamer 23 cm van  Steinhauer is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde LED plafondlamp Babylon met switch-dimfunctie Modern, tijdloos en effectief – dat is de ronde plafondlamp Babylon. Het terughoudende ontwerp past in elke woonstijl en is zodoende een universele allrounder inzake verlichting. De lamp is bevestigd aan een zilveren houder, die aan de wand of aan het plafond wordt gemonteerd. Een witte lampenkap uit glas bevindt zich daar recht boven en zorgt voor een verblindingsvrije, brede verlichting. Voor grotere ruimtes bestaat eveneens de mogelijkheid om twee of meer Babylon wandlampen in één ruimte te plaatsen. Een extra pluspunt is de mogelijkheid om het licht te dimmen tot drie verschillende helderheidsniveaus – door het herhaaldelijk bedienen van de wandschakelaar – omdat de armatuur dan afhankelijk van de situatie de juiste verlichting kan leveren. Met beschermingsklasse IP 44 is de plafondlamp Babylon stof- en spatwaterdicht, dus staat er u niets in de weg om haar in vochtige ruimtes te installeren.. Bestel de Steinhauer Babylon – LED plafondlamp voor badkamer 23 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Steinhauer Babylon – LED plafondlamp voor badkamer 23 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart