Lucande LEDbadkamerwandlamp Julie – Lampen24

De Lucande LEDbadkamerwandlamp Julie is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LUCANDE is snel bij u thuis bezorgd.

49.90

SKU: 872c1cc8e1a2 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lucande LEDbadkamerwandlamp Julie bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lucande LEDbadkamerwandlamp Julie van  LUCANDE is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Gesatineerde LED badkamer wandlamp Julie met mooie chromen details. Deze LED badkamer wandlamp heeft met de IP44 bescherming de beste voorwaarden voor gebruik in de badkamer, omdat hij voldoende is beschermd tegen vochtigheid. Met zijn langwerpige vorm is het bovendien gemaakt voor bevestiging aan een spiegel, dat dan groots wordt uitgelicht. De hoekige diffuser bestaat uit acryl en heeft een gesatineerd oppervlak, die het licht zo gelijkmatig mogelijk naar buiten laat treden. De moderne look wordt aangevuld met glanzend chromen elementen.. Bestel de Lucande LEDbadkamerwandlamp Julie nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lucande LEDbadkamerwandlamp Julie – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart